27.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSănătateRețeaua de sănătate REGINA MARIA lansează serialul tutorial ”Ce este și...

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA lansează serialul tutorial ”Ce este și ce nu este abonamentul”

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA a introdus pentru prima dată în România conceptul de abonament medical – un produs de sănătate și prevenție, în urmă cu 23 de ani.

Cu toate că este utilizat pe scară largă de angajații din țara noastră, experiența acestor ani a arătat că abonamentul este un produs insuficient explicat până în acest moment, particularitățile sale nefiind pe deplin înțelese de către utilizatori. Astfel a luat naștere ”Ce este și ce nu este abonamentul” – primul demers de educație și de informare corectă și completă întreprins de un furnizor de servicii medicale private din România. Proiectul este un manual de utilizare a abonamentului, realizat sub forma unui serial online în 8 episoade, prezentat de actrița de stand-up comedy Maria Popovici.

Actrița dă viață personajului Maria, care, într-un ton umoristic, dar cu fond informativ și relevant, vorbește pe larg despre toate particularitățile abonamentului medical. Episoadele, construite pe o structură combinată de live action cu Maria și infografice animate, explorează teme clasice în stand-up, pentru a da naștere unui conținut de consum și share. Regăsim astfel teme legate de clișee medicale, dar și idei inspirate din seriale, bancuri și umor urban.

„Umorul e cel mai bun tratament. Iar exercițiul de a explica ce conține și ce nu conține schema complexă a unui abonament medical e o treabă serioasă, pe care am decis că e cel mai sănătos să o tratăm cu pastile video. Am scris cele 8 episoade cu Maria în minte de la început, pentru că, trecând prin tot noianul de neînțelegeri și confuzii legate de ce este și ce nu este abonamentul medical, ni s-a părut că găsim acolo material pur de stand-up comedy. Diagnosticul or să îl pună cei care se uită, evident. Mulțumim clientului pentru deschiderea și curajul de a aborda un asemenea format alături de noi.”, declară Claudiu Dobriță, Creative Director McCann PR.

În prezent, volumul estimat de abonamente medicale din România este de 1,5 milioane, ceea ce reprezintă aproximativ o treime din numărul de angajați la nivel național. Dintre acestea, peste 570.000 de abonamente se află în portofoliul Rețelei de sănătate REGINA MARIA.

”Am lansat acest serial tutorial într-un demers de transparentizare completă a comunicării cu abonații noștri. Abonamentul medical este beneficiul preferat deja de marile companii și câștigă teren și pe segmentul IMM și startup. Însă ne-am dat seama că abonații nu știu cu adevărat care sunt beneficiile, dar și limitările acestui produs. Așa că am ales să vorbim deschis despre abonamente – cu bune și cu rele; să răspundem onest celor mai frecvente întrebări și nemulțumiri venite din partea abonaților si să demontăm miturile care au luat naștere în jurul acestor produse de-a lungul timpului. Am colaborat cu Maria Popovici în acest proiect pentru că ne-am dorit să facem un subiect arid și tehnic puțin mai prietenos, mai clar și, de ce nu, plăcut de urmărit.”, explică Greta Redeleanu, Marketing Director Rețeaua de sănătate REGINA MARIA.

Serialul este disponibil pe reginamaria.ro/ce-este-abonamentul și pe canalul de YouTube REGINA MARIA. Trailerul special al proiectului poate fi vizionat aici.

Cele mai citite

TOP 5 abilităţi esenţiale care te vor propulsa în carieră

Indiferent de traseul pe care-l alegi în carieră, vei avea nevoie de mai mult decât cunoştinţe specifice pentru a avansa. Soft skills sau abilităţile...

Aproape jumătate din angajați sunt nemulţumiţi şi foarte nemulţumiţi de actualul loc de muncă

Aproape 41% dintre angajaţi sunt nemulţumiţi şi foarte nemulţumiţi de actualul loc de muncă, salariul, relaţia cu managerul şi lipsa recunoaşterii profesionale fiind principalele...

Primirea României în Schengen este prezentată de Comisia Europeană drept “recomandare” pentru anul 2025

Comisia Europeană recomandă Consiliului UE, cu privire la situația Spațiului Schengen, "să ia o decizie finală și să stabilească o dată adecvată pentru ridicarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă