Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

România a ajuns pe locul 2 în Europa. La așa nu!

România a ajuns pe locul 2 în Europa. La așa nu!

România a stabilit un record național negativ în ceea ce privește numărul de noi îmbolnăviri de Covid-19. La nivelul Uniunii Europene ne situăm pe un nedorit loc secund.

Petronel Tudor 0 comentarii

Franța, cu un plus de 663 noi îmbolnăviri, este singura țară din Uniunea Europeană care a depășit România în raportările zilnice privind situația cazurilor de Covid-19. Țara noastră, cu 555 cazuri noi și-a depășit anteriorul record negativ de 523 îmbolnăviri zilnice, stabilit în timpul stării de urgență.

România este în prezent în fața unor state membre grav afectate de noul coronavirus ca Spania (+383 cazuri), Germania (+206 cazuri) sau Italia (+193 cazuri). Regatul Unit, proaspăt ieșit din Uniunea Europeană, a raportat că pe teritoriul său în ultimele 24 de ore s-au infectat 630 cetățeni.

Tendința în ceea ce privește numărul de noi infectări s-a inversat în defavoarea statelor din Uniunea Europeană care per total înregistrează un număr de cazuri cu câteva zeci de mii mai mic decât statele grav afectate din sudul și vestul Europei. Din acest motiv mai multe state europene au introdus restricții privind sosirea românilor pe teritoriul lor, prin introducerea obligativității intrării în izolare pentru perioade cuprinse între 7 și 14 zile.

Comentarii

loading...