Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Foto: Arhivă

România are 3500 de paturi pentru bolnavi cu coronavirus și peste 2200 de cazuri confirmate

România are 3500 de paturi pentru pacienți diagnosticați cu coronavirus, a anunțat, marți, Horațiu Moldovan, secretar de stat în Ministerul Sănătății.

Mihai Diac 0 comentarii

Secretarul de stat Horațiu Moldovan a anunțat că există 3500 de paturi care pot trata bolnavi cu coronavirus. Potrivit acestuia, în fiecare județ al României a fost desemnat câte un spital - suport pentru cazurile cu COVID-19, iar în București, Spitalul Colentina este desemnat ca spital suport.

În ziua de marți, 31 martie, România avea deja 2245 de cazuri confirmate de coronavirus, dintre care 72 de decese.

Cea mai gravă situație s-a consemnat în județul Suceava, unde s-au înregistrat aproape o treime dintre cazurile de coronavirus de pe teritoriul României. În județul Suceava, principala unitate medicală este Spitalul Județean - cel unde s-au consemnat și cele mai multe infectări cu COVID-19. În acest județ, ca spital suport este desemnat Spitalul Municipal Rădăuți.

Comentarii

loading...