Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dr. Radu Zamfir   (Foto: Mihai Diac)

Dr. Radu Zamfir (Foto: Mihai Diac)

Secretarul de stat Raed Arafat ar putea fi destituit. Cine ar veni în locul lui

Medicul Radu Zamfir a fost numit consilier al noului ministru de Interne, Marcel Vela, iar în perioada imediat următoare ar putea prelua funcția de secretar de stat, șef al Departamentului Situațiilor de Urgență din MAI.

Mihai Diac 0 comentarii

Medicul Radu Zamfir, specialist în transplant, a fost numit consilier onorific, pe probleme de situații de urgență, al ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela.

Dr. Radu Zamfir a devenit foarte cunoscut opiniei publice după ce a supraviețuit accidentului de avion din Munții Apuseni. Din martie 2019, Radu Zamfir a fost numit director al Agenției Naționale de Transplant, prin ordin al fostului ministru al Sănătății, Sorina Pintea.

Potrivit unor surse neoficiale, după ce a devenit consilier onorific al ministrului de Interne, Radu Zamfir ar putea prelua funcția de șef al Departamentului Situațiilor de Urgență din Ministerul Afacerilor Interne, cu rang de secretar de stat. Acest post e deținut în prezent de medicul Raed Arafat.

Acesta, la rândul lui, susțin surse neoficiale, ar urma să fie eliberat din funcție, în urma acuzațiilor legate de tragedia din Clubul Colectiv, când instituțiile pentru situații de urgență, coordonate de Raed Arafat, au avut o intervenție deficitară.

Comentarii

loading...