Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Foto: Arhivă

Spitalul Colentina va fi rezervat pentru coronavirus

Spitalul Clinic Colentina, unul dintre cele mai mari din România, va fi rezervat pentru tratarea pacienților cu coronavirus.

Mihai Diac 0 comentarii

Directorul medical al Spitalului Clinic Colentina din București, dr. Bogdan Furtună, a anunțat luni, la un post de televiziune, că Spitalul Colentina se va ocupa în exclusivitate de tratarea pacienților cu coronavirus.

În acest scop, Spitalul Colentina va fi unit cu Institutul "Matei Balș" (cele două unități medicale fiind vecine), iar ulterior ambele spitale vor lucra sub coordonarea profesorului dr. Adrian Streinu Cercel - actualul manager de la Institutul "Matei Balș".

Până astăzi, Spitalul Clinic Colentina fusese desemnat ca "spital suport" împotriva infecției cu COVID 19.

În următoarele zile, înainte ca Spitalul Colentina să se profileze pe pacienți cu coronavirus, bolnavii care sunt acum internați la Colentina vor fi transferați la alte spitale. 

Comentarii

loading...