Foto: Facebook

Foto: Facebook

Spitalul din Piatra Neamț anunță familiile morților că le face gratis certificatul medico-legal

Spitalul Județean Neamț a anunțat familiile bolnavilor care au murit în incendiu că le va scuti de plata certificatului medico-legal.

Mihai Diac 0 comentarii

Spitalul Județean Neamț a anunțat familiile bolnavilor care au murit în incendiul de sâmbătă seară că le va scuti de plata certificatului medico-legal.

"Comitetul Director și Consiliul de Administrație al Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț au stabilit, în cursul zilei de luni, 16 noiembrie 2020, ca familiile persoanelor decedate în incendiul de pe Secția Anestezie și Terapie Intensivă, de la sfârșitul săptămânii trecute, să fie scutite de plata taxelor aferente serviciilor medico-legale", anunță un comunicat postat, luni la amiază, pe pagina de Facebook a SJU Neamț.

Textul este șocant prin faptul că decesul bolnavilor s-a produs din vina spitalului - mai precis din cauza incendiului izbucnit la un aparat din Secția ATI. Cu alte cuvinte, spitalul face gratis acte medico-legale pentru persoanele care au murit în incinta spitalului, din vina spitalului.

"Membrii Comitetului Director și ai Consiliului de Administrație își exprimă profundul regret față de tragedia care a avut loc și transmit sincere condoleanțe familiilor îndoliate", mai precizează mesajul postat pe internet.

 

Comentarii

loading...