Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Spitalul Judeţean Ilfov a fost desemnat spital suport pentru pacienți cu Covid

Spitalul Judeţean Ilfov a fost desemnat spital suport pentru pacienți cu Covid

Spitalul Clinic de Urgență Judeţean Ilfov se transformă în spital suport pentru pacienți cu Covid, a anunțat, joi, preşedintele Consiliului Județean Ilfov, Marian Petrache.

Mihai Diac 0 comentarii

"Ieri seară am avut această discuţie cu ministrul Nelu Tătaru. Din păcate, în ultimii opt ani, relaţiile dintre noi şi minister nu au fost încurajatoare. Şi nici nu am fost sprijiniţi în proiectele noastre. Dar trăim în această perioadă momente în care e nevoie, pe lângă profesionalism şi suport material, şi de multă solidaritate", a explicat președintele CJ Ilfov, Marian Petrache, într-un mesaj postat, joi, 23 iulie, pe Facebook.

Spitalul Județean Ilfov este situat în Sectorul 3 al Capitalei și asigură, în mod obișnuit, asistență medicală pentru locuitori din județul Ilfov și din zona de est a Municipiului București.

"Azi, înainte de toate, e nevoie de foarte multă solidaritate şi eu, împreună cu colegii mei, punem pe primul loc oamenii. Pacienţii. Oricare dintre noi poate fi internat la Ilfov, oricare dintre noi poate fi pus în situaţia de a lupta cu boala. Nu rămâne decât să ne protejăm cât putem şi să avem încredere în medici. Le mulţumesc tuturor cadrelor medicale pentru implicarea lor în aceste momente delicate, în care atât ei, cât şi noi toţi, cetăţenii, trebuie să dăm dovadă de o mare responsabilitate. Le mulţumesc pentru tot efortul pe care l-au făcut şi pentru cel ce va urma. Sper că de data asta ministerul va oferi tot ce e necesar pentru spital. Să avem sănătate!", a scris, pe Facebook, Marian Petrache, președintele CJ Ilfov.

Comentarii

loading...