Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Statele Unite au cumpărat 90 la sută din producția medicamentului autorizat împotriva Covid

Statele Unite au cumpărat 90 la sută din producția medicamentului autorizat împotriva Covid

Guvernul Statelor Unite a cumpărat peste 90 la sjută din producţia pe următoarele trei luni a medicamentuluiv Remdesivir, folosit pentru tratarea pacienților cu coronavirus.

Mihai Diac 0 comentarii

Potrivit presei occidentale, Departamentul Sănătăţii din SUA și-a asigurat prin această achiziție, de-a lungul următoarelor trei luni, o cantitate totală de 500.000 de tratamente cu medicamentul Remdesivir.

Această cantitate înseamnă sută la sută din producţia lunii iulie 2020 şi circa 90 la sută din producția lunilor august şi septembrie.

''Preşedintele Donald Trump a obţinut un incredibil acord pentru a garanta că cetăţenii Statelor Unite au acces la prima terapie autorizată pentru Covid-19. Dorim să garantăm în măsura posibilului că orice pacient american ce are nevoie va putea s-o obţină'', a anunțat secretarul american al Sănătăţii, Alex Azar.

Comentarii

loading...