Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Statul New York va testa vaccinul propus de Trump întrucât nu are încredere în actualul președinte

Statul New York va testa vaccinul propus de Trump întrucât nu are încredere în actualul președinte

Statul New York nu are încredere în administraţia Trump şi de acceea va verifica vaccinul propus de Trump, înainte de a-l distribui către locuitori.

Mihai Diac 0 comentarii

Anunțul referitor la verificarea vaccinului contra Covid înainte de a-l distribui către populație a fost făcut de guvernatorul statului New York, Andrew Cuomo (Partidul Democrat).

"Nu voi avea încredere în Guvern cu privire la siguranţa vaccinului şi nu îl voi recomanda cetățenilor din New York", a avertizat guvernatorul Andrew Cuomo.

Donald Trump a anunțat de mai multe ori că se lucrează la un vaccin împotriva Covid-19, vaccin care ar putea fi pus la punct chiar mai înainte de data de 3 noiembrie, când sunt programate alegerile prezidențiale din SUA.

Comentarii

loading...