14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSănătateTiti AUR: Când se confirmă că ai SARS-CoV-2, încep să se schimbe...

Titi AUR: Când se confirmă că ai SARS-CoV-2, încep să se schimbe un pic valorile în cap

Titi Aur a povestit, pe Facebook, faptul că a aflat, duminica trecută, în timp ce era acasă, la Bârlad, că are COVID-19.

„Cunosc spitalul din Bârlad din copilărie, am intrat de multe zeci de ori, având persoane dragi internate. În ultimul an spitalul „Elena Beldiman” a fost desemnat Spital Covid. (…) Duminică, 28 martie, eram acasă la Bârlad și având câteva reacții ciudate: senzație de oboseală, friguri și o ușoară tuse, am venit și am făcut un test. Rezultatul: Evident pozitiv”, spune pilotul de raliuri.

Titi Aur mărturisește că oricât de puternic ai fi sau crezi că ești, când se confirmă că ești infectat cu SARS-CoV-2 „încep să se schimbe un pic valorile în cap”.

„Nu-ți mai dorești milionul de euro ci ai vrea sănătate, începi să accepți că firmele pot funcționa și doar cu colegii tăi, te gândești dacă ai stat suficient cu familia, etc”, spune Titi Aur.

El vorbește despre cadrele medicale de la Spitalul „Elena Beldiman” din Bârlad ca despre „îngeri”.

„Înainte de a se instala panica, se implică ei, <Îngerii de la Bârlad>. Sunt toți la fel, albi din cap până-n picioare: medici, asistenți, personalul de la curățenie, recepție, etc, dar sunt de o bunătate extraordinară și explică fiecărui pacient că nimic nu e obligatoriu, dar că e mai bine așa sau așa. Pentru aproximativ 85% recomandare este să stea sub tratament acasă, dar pentru 15% trebuie internare. Pentru mine verdictul a fost mai greu pentru că sunt în cei 15% internați”, mai spune Titi Aur.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Declarațiile lui Cristiano Bergodi, înainte de Universitatea Craiova – Rapid

Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, spune că formaţia sa trebuie să joace cu încredere şi curaj pentru a câştiga toate cele trei puncte în meciul...

Grav accident auto pe DN2 – E85, în Vrancea! Opt persoane, rănite în urma coliziunii dintre un autoturism și un microbuz

Opt persoane au fost rănite, vineri, la intersecţia DJ 205 R Coteşti cu DN2 - E85, în urma coliziunii dintre un microbuz de transport...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă