12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSănătateTu de unde si cum te informezi inainte de a cumpara suplimente...

Tu de unde si cum te informezi inainte de a cumpara suplimente alimentare?

Uite o intrebare foarte buna. In ultimii ani a avut loc o crestere foarte mare a numarului de produse naturale (spun ei) si care pot trata aproape orice afectiune (spun tot ei). Chiar de la inceput, cand auzi aceste doua caracteristici, ar trebui sa iti pui anumite semne de intrebare. Din fericire sunt suficient de multe surse in online care ne ajuta sa ne informam in mod corect, astfel incat sa nu luam decizii pripite.

Tu de unde si cum te informezi inainte de a cumpara suplimente alimentare? Dupa cum spuneam sunt destul de multe site-uri care te pot ajuta sa te informezi in legatura cu diferitele suplimente alimentare care sunt prezente pe piata din Romania in momentul de fata. Insa si in cazul acestora trebuie sa faci o triere riguroasa, pentru a nu fi manipulat sa iti indrepti atentia catre un anumit produs doar pentru ca in acest fel scot si ele un procent din vanzare.

Se poate dovedi destul de dificila insa o astfel de triere. Asta pentru ca numarul platformelor online de calitate este intr-o continua scadere. Acesta este si motivul pentru care noi mereu recomandam ca documentarea sa se faca din minim trei surse diferite. In acest fel iti poti forma o parere destul de apropiata de adevar despre un anumit produs pe care tu ai pus ochii.

Alte surse bune de informare sunt forumurile. Cu siguranta cunosti si tu macar un forum pe care ai mai navigat in trecut si ti-ai luat doza de informatii. Ei bine, astfel de comunitati, precum www.forumdesanatate.ro, reusesc sa adune mai multe persoane la fel ca si tine, care sa povesteasca despre experientele avute cu diferite suplimente naturale. Forumurile sunt folosite de regula pentru a pune intrebari la care vrei sa afli un raspuns destul de rapid (desi uneori poate o sa fie nevoie sa astepti chiar si cateva zile un raspuns care sa te multumeasca).

 

Ce este mai exact un forum? Pentru a intelege mai exact termenul trebuie sa ne intoarcem in timp, in perioada Imperiului Roman. Acest cuvant a fost folosit pentru prima data in Roma antica, forumul reprezentand piata publica, adica locul unde se intalnea lumea si discuta. Daca aruncam o privire in DEX aici cuvantul „forum” este definit drept o intalnire de mare amploare si importanta.

Un rol asemanator il au si forumurile online. Sunt practic un loc unde se intalnesc mai multe persoane care au acelasi interes si discuta pe anumite teme comune. De obicei un forum are chiar de la inceput o anumita tema. Gasim asadar forumuri de tehnologie, de sanatate, de fashion si asa mai departe.

 

Dupa cum se poate observa traim in era internetului, iar informatia de care avem nevoie o putem gasi la orice pas. Singura conditie este sa stim cum sa o alegem pe cea corecta.

Care este sfatul nostru? Ca in documentarea pe care tu o faci legat de anumite suplimente alimentare sa incluzi atat site-urile de profil, cat si forumurile. In acest fel iti vei putea forma o parere cat mai completa despre produsul in cauza. Chiar si asa, noi iti recomandam sa ai o discutie si cu medicul tau te familie, pentru ca, desi sunt promovate ca fiind sigure, astfel de tratamente naturiste iti pot pune cateva probleme.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...
Ultima oră
Pe aceeași temă