Raed Arafat la vaccinare, FOTO: Facebook

Raed Arafat la vaccinare, FOTO: Facebook

Valeriu Gheorghiță „interzice” alcoolul la vaccinare. De ce nu este recomandat

Valeriu Gheorghiță vorbește despre consumul de alcool în ziua vaccinării: „este important când ne prezentăm la medic să nu fim totuși sub influența alcoolului”.

Cătălin Șerban 0 comentarii

Coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă, a spus la „Marius Tucă Show” de la Aleph News, răspunzând la o întrebare, că în mediul rural există un curent potrivit căruia cei care se vaccinează nu pot consuma alcool timp de 5 zile și atunci mai bine nu se vaccinează.

„Consumul de alcool nu este recomandat sub nicio formă din punct de vedere medical și nu are beneficii. Vorbim de consumul cronic și repetat”, spune Valeriu Gheorghiţă.

Întrebat dacă este interzis consumul de alcool în ziua vaccinării sau după, Valeriu Gheorghiţă răspunde: „în general, când vorbim de o activitate medicală, un tratament, o vaccinare, este bine să nu consumăm băuturi alcoolice. Se pot întâmpla o serie de evenimente care să fie legate de consumul de alcool și cred că lucrurile nu trebuie amestecate. Este important când ne prezentăm la medic să nu fim totuși sub influența alcoolului”.

Comentarii

loading...