Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Vama Giurgiu   (Foto: Mihai Diac)

Vama Giurgiu (Foto: Mihai Diac)

Vârful epidemiei de coronavirus în România va putea fi estimat în următoarele zece zile

Ministrul Sănătăţii, Victor Costache, a declarat, joi seară, că într-un termen de zece zile se va putea estima vârful epidemiei de coronavirus pe teritoriul României.

Mihai Diac 0 comentarii

Întrebat, într-o emisiune de televiziune, când vom ști numărul maxim al persoanelor care se vor infecta cu coronavirus în România, dr. Victor Costache a răspuns astfel:

"Cred că vom putea răspunde cam într-o săptămână, zece zile la această întrebare. Este foarte important să analizăm evoluţia în zilele care urmează, ca să facem o predicţie în acest sens. Sunt măsuri pre-spital, toate aceste măsuri de limitare socială, pentru a reduce numărul de îmbolnăviri şi, în paralel, întărim spitalele pentru a creşte capacitatea de primiri pentru pacienţii cu COVID-19".

Ministrul Sănătății consideră că unul dintre factorii care vor fi luați în calcul la elaborarea estimărilor va fi afluxul de români reveniţi în ţară, în condiţiile în care, până acum, peste 80 la sută dintre pacienţii cu COVID-19 din România au venit din afara țării.

Comentarii

loading...