Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Vedeta TV din România vindecată de coronavirus după 74 de zile

Vedeta TV din România vindecată de coronavirus după 74 de zile

Primul lucru pe care l-a făcut a fost să meargă în parc și să se antreneze

Rl online 0 comentarii

După 74 de zile și 11 testări succesive, Bianca Dobroiu, românca de 23 de ani, unul dintre primii pacienți internați la Bologna pentru coronavirus, și-a revenit.

"O emoție unică, nu mi se pare real ce se întâmplă, au trecut zile foarte lungi, cred că niciodată nu mi-am analizat atât de mult camera. Doctorul m-a trezit ieri dimineață: ”Ești fericită? Testul a ieșit negativ!”. A fost un coșmar pe care cei care nu l-au experimentat pe propria piele nu îl pot înțelege. Dintr-o dată viața are din nou sens pentru mine", spune Bianca.

Prezentatoare de știri sportive în Italia, Bianca Dobroiu a făcut 11 teste succesive: 2 negative, 2 incerte și toate celelalte pozitive. La începutul bolii, ea a fost internată pentru scurtă vreme în secția de boli infecțioase, după care a fost externată, rămânând în carantină la domiciliu până la momentul vindecării.

Din pricina perioadei îndelungate în care a fost infectată, Bianca Dobroiu a devenit un studiu de caz în Italia, după cum afirmă specialistul în boli infecțioase din Sant’Orsola, Luciano Attard: „Din câte știm, este un record. Vrem să analizăm în amănunțime cazul Biancăi, să încercăm să înțelegem care sunt cauzele pentru care virusul a rezistat atât de mult timp.”

Citește totul despre:

Comentarii

loading...