21.3 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSocial5 lavoare colorate de la care nu o sa va puteti lua...

5 lavoare colorate de la care nu o sa va puteti lua privirea!

In cazul in care nu stiati, albul predomina cand vine vorba despre obiecte sanitare dintr-un motiv destul de simplu: pentru ca depunerile de calcar nu se vad atat de evident pe aceasta non-culoare. 

Insa, tehnologia din ziua de astazi a permis fabricarea obiectelor sanitare ce se curata foarte usor si nu permite depunerilor de calcar sa adere. Asa ca ne putem bucura de obiecte sanitare colorate, care sa transforme total aspectul baii. In cele ce urmeaza o sa va prezentam cinci lavoare de la GQS German Quality, colorate si perfecte pentru a va inveseli baia sau pentru a-i conferi eleganta pe care o doriti.    

Primul produs pe care vi-l prezentam este Vitra Water Jewels Lavoar Ø40, arginitiu (platinum). Acesta este un lavoar care se monteaza pe blat, nu este prevazut cu preaplin sau cu orificiu pentru baterie si este realizat din ceramica. Finisajul este argintiu si dimensiunile sunt ideale, imbinand eleganta cu aspectul practic. Un astfel de lavoar va reprezenta cu siguranta piesa de rezistenta dintr-o baie, asa ca vi-l recomandam cu drag. Se potriveste perfect intr-o baie cu aspect modern, poate chiar si industrial, in functie de bateria pe care alegeti sa o alaturati acestuia. 

Daca va doriti un lavoar cu adevarat special, ar fi bine sa optati pentru Besco Assos Lavoar 52×41 cm, negru. Acesta este un lavoar tip stativ, care se monteaza direct pe pardoseala si care cu siguranta va atrage toate privirile. Va garantam ca toate persoanele care il vor vedea vor ramane impresionate de design-ul sau. Este realizat din compozit, la exterior este negru, iar la interior alb. Are o garantie de 10 ani si nu este prevazut cu orificiu pentru baterie. 

Ramanem in aceeasi paleta cromatica si va recomandam Olympia Metamorfosi Lavoar asimetric 55×42 cm, negru/alb. Este un obiect sanitar cu un design deosebit, modern, care se monteaza direct pe blat si care nu are orificiu pentru baterie si nici preaplin. Combinatia de alb cu negru este una dintre cele mai frumoase cand vine vorba despre amenajarea baii, asa ca vi-l recomandam cu drag. 

Daca vreti un lavoar inedit, care se monteaza pe mobilier, atunci recomandarea noastra este Arthema Acqua AQ Lavoar 70×53 cm. Acesta este fabricat din marmura compozit si poate fi montat pe mobilier special conceput pentru el. Ca optiuni de culori, puteti alege alb sau bej (Pergamo). Noi va sugeram sa va indreptati spre bej, pentru ca ii confera o eleganta aparte si va schimba total aspectul baii. 

 Iar daca va doriti o baie luxoasa ori una cu aspect vintage, Vitra Water Jewels Lavoar Ø40, cupru este alegerea perfecta. Are un design unic si cu siguranta o sa il admirati ori de cate ori veti intra in baie, chiar si dupa ani. Este realizat din ceramica si finisajul este in culoarea cuprului. Nu este prevazut cu orificiu pentru baterie. 

 Care dintre lavoarele prezentate v-a placut cel mai mult? Pe care l-ati alege pentru a va colora baia? 

 Sursa foto: https://www.germanquality.ro/besco-assos-lavoar-52×41-cm-negru.html

 

 

 

 

 

 

Cele mai citite

Cristiano Bergodi, OUT de la Rapid! Cine preia interimatul în Giulești

Rapid București s-a despărțit de comun acord de antrenorul italian Cristiano Bergodi, după o serie negativă de patru înfrângeri consecutive, în primele patru etape...

Partidul Democrat din Italia lansează un manifest pentru alegerile europene

Opoziția italiană încearcă din răsputeri să se impună într-un ciclu electoral în care partidele de dreapta aflate la putere în țară speră să obțină...

Boris Becker, despre Simona Halep: „Cred că tenisul mondial are nevoie de ea”

Fostul mare jucător german Boris Becker, prezent, marţi, la Bucureşti, la premiera filmului documentar Nasty, a declarat că tenisul mondial are nevoie de Simona Halep. „Mă...
Ultima oră
Pe aceeași temă