Foto Arhiva

Foto Arhiva

A fost identificată maşina şoferului care a accidentat o fetiţă pe trecerea de pietoni

Poliţiştii au identificat, vineri, autoturismul implicat joi într-un accident de circulaţie pe strada Luica din Capitală în urma căruia o fetiţă de 10 ani a fost lovită pe trecerea de pietoni şi apoi a ajuns în stare gravă la spital. Şoferul a fugit de la locul accidentului şi nu

Rl online 0 comentarii

Cercetările şi verificările au fost îngreunate de faptul că autoturismul a fost vândut de mai multe ori fără a fi întocmite documentele de înmatriculare de către persoanele care au intrat în posesia acestuia, precizează Brigada Rutieră a Capitalei.

Surse judiciare au precizat pentru Mediafax că agenţii au strâns informaţii despre autoturismul implicat în accident în urma vizionării unor imagini surprinse de o cameră de supraveghere din zonă. Astfel, din primele verificări rezultă că şoferul vinovat de producerea evenimenimentului rutier conducea un autoturism marca Peugeot 407 înmatriculat cu numere de leasing.

O fetiţă în vârstă de 10 ani a fost accidentată grav, joi pe strada Luica din Capitală, şoferul autoturismului fugind de la locul faptei. Reprezentanţii Brigăzii de Poliţie Rutieră au precizat că, din primele cercetări, conducătorul auto nu ar fi acordat prioritate fetiţei la trecerea de pietoni. După ce a lovit-o, şoferul a fugit, iar copilul a ajuns la spital suferind fracturi la un picior. În prezent starea ei este stabilă, diagnosticul fiind cel de fractură de gambă şi contuzie toraco-abdominală.la spital suferind fracturi la un picior.

Comentarii

loading...