13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSocialA înşelat zece persoane cu 300.000 de euro

A înşelat zece persoane cu 300.000 de euro

Poliţia Capitalei a organizat, vineri, o percheziţie domiciliară şi a pus în aplicare două mandate de aducere într-un dosar de înşelăciune instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti.

“La data de 17 decembrie 2017 au fost înregistrate sesizările mai multor persoane vătămate cu privire la faptul că, în perioada 2013 – 2017, au remis unei femei, în vârstă de 66 de ani, diferite sume de bani, în valoare totală de aproximativ 300.000 de euro, aceasta promiţându-le că urmează să vândă mai multe terenuri pe care le deţine în judeţul Caraş – Severin, iar ulterior le va restitui banii împrumutaţi. Din investigaţiile desfăşurate a rezultat că 10 persoane au fost înşelate, femeia solicitând și obținând de la victime, sume de bani, sub pretextul răscumpărării a 600 de hectare de pin negru din localitatea Herculane, jud. Caraş – Severin, pe care ar fi urmat să le vândă unor investitori străini, iar la finalizarea tranzacţiilor persoanele vătămate ar fi urmat să primească dublul sumei”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

În urma percheziţiei au fost ridicate mai multe documente şi suma de 4.000 de lei. Femeia a fost reţinută de poliţişti urmând a fi prezentată în faţa magistraţilor pentru a i se stabili o măsură preventivă.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă