10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSocialAccident cumplit în Pitești. O femeie a murit şi un bărbat a...

Accident cumplit în Pitești. O femeie a murit şi un bărbat a fost grav rănit, în urma unui accident

UPDATREPotrivit IPJ Argeş, un bărbat de 49 de ani conducea o maşină în Piteşti, iar la un moment dat a încercat să întoarcă fără să se asigure şi a fost acroşat de un autoturism condus în aceeaşi direcţie de un tânăr de 19 ani din Piteşti.

În urma coliziunii, o femeie de 47 de ani, din Piteşti, aflată în maşina lovită, a murit, iar şoferul, soţul ei, a fost grav rănit.

Şoferul maşinii care a lovit primul autoturism a fugit, fiind prins în scurt timp de poliţişti.

Tânărul nu băuse, dar conducea fără să aibă permis. El a fost reţinut pentru 24 de ore.

O femeie a decedat, iar un bărbat a fost rănit, luni noapte, în urma coliziunii frontale dintre două autoturisme, pe o stradă din Piteşti, traficul fiind blocat după ce s-a spart şi o conductă de gaze. Unul dintre şoferi a fugit de la faţa locului.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş, Mădălin Zamfir, a declarat, corespondentului Mediafax, că accidentul s-a produs pe strada Nicolae Dobrin din Piteşti, două maşini fiind implicate, iar o ţeavă de gaze, avariată, traficul fiind blocat total. 

“ Şoferul care a fugit de la locul accidentului a fost identificat, urmează să fie prins. Colegii mei fac cercetarea la faţa locului. Deocamdată nu a fost stabilită cauza. Impactul a fost unul frontal”, a declarat Zamfir.

Zamfir a mai precizat că o femeie a muri, iar un bărbat, şoferul celei de-a doua maşini, a fost transportat la spital.

Poliţiştii vor deschide un dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului.

Cele mai citite

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...
Ultima oră
Pe aceeași temă