13.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSocialAccident grav în Teleorman! O persoană a murit, 11 sunt rănite

Accident grav în Teleorman! O persoană a murit, 11 sunt rănite

Autorităţile din Teleorman au activat, joi, Planul Roşu de intervenţie după ce un microbuz şi un autoturism s-au ciocnit în zona localităţii Bujoreni, din primele informaţii existând 12 victime. O persoană a decedat, restul fiind rănite.

Plan roşu de intervenţie activat în judeţul Teleorman în urma unui accident între un autoturism şi un microbuz. 11 persoane  au fost rănite, iar una a decedat în urma accidentului. 

Potrivit reprezentanţilor ISU Teleorman, joi dimineaţă a fost activat Planul Roşu de intervenţie după producerea accidentului rutier.

 
 La faţa locului acţionează mai multe echipaje medicale, de descarcerare şi de poliţie. 

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat că cel puţin şapte persoane vor fi transportate la spital, dar situaţia este în dinamică şi lucrurile se pot schimba.

„Am activat Plan Roșu. A fost trimis un elicopter SMURD de la București, pe lângă ambulanțe, pompieri. Avem un decedat, șapte persoane vor fi duse la spital. Nu sunt în stare critică. În ultima periaoadă avem multe situații de acest gen. Sunt chiar frecvente”, a declarat Raed Arafat, secretar de stat în MAI.

Cele mai citite

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Elevii vor intra de vineri în vacanţă, după finalizarea cursurilor, şi se vor întoarce în şcoli miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul...

Fostul președinte Ion Iliescu, audiat acasă de procurori, în dosarul Mineriadei

O echipă de anchetatori de la Parchetul General a mers, vineri dimineaţa, la locuinţa lui Ion Iliescu, pentru a-l anunţa pe fostul preşedinte că...

Cultură de canabis, descoperită într-o comună din Călărași. Un bărbat a fost reținut de procurorii DIICOT

Un bărbat a fost reţinut, joi, de procurorii DIICOT, după ce ar fi iniţiat şi dezvoltat, într-o comună din judeţul Călăraşi, două culturi de...
Ultima oră
Pe aceeași temă