10.6 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSocialAccident grav pe Valea Oltului. Șase răniți, din care unul în comă

Accident grav pe Valea Oltului. Șase răniți, din care unul în comă

Potrivit poliţiştilor din Sibiu şase persoane au fost rănite într-un accident care a avut loc pe Valea Oltului, în zona localităţii Lazaret. 

Evenimentul s-a produs după ce şoferul unei maşini care circula către Sibiu, pe fondul vitezei neadaptate în curbă la dreapta, a pătruns pe contrasens în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus. Patru dintre răniţi sunt din maşina care a provocat accidentul.

La rândul lor, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au precizat că una dintre victime este în comă, celalalte fiind rănite cu diferite fracturi şi traumatisme. 

Din cauza accidentului, traficul în zonă este îngreunat, la faţa locului fiind mai multe echipaje de Poliţie. 

Totodată, poliţiştii din Sibiu au precizat că pe DN 7, între Sibiu şi Râmnicu Vâlcea, se circulă în coloană, valorile de trafic fiind foarte ridicate. 

Cele mai citite

Taylor Swift, atac la adresa lui Kim Kardashian? “thanK you aIMee”

Swift, în vârstă de 34 de ani, și-a surprins fanii în primele ore ale zilei de 19 aprilie, după ce a lansat un album...

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...
Ultima oră
Pe aceeași temă