Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

IPS Pimen

IPS Pimen

Acordul pentru înmormântarea IPS Pimen nu a inclus derogări de la normele de protecție sanitară

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) a anunțat, luni, că acordul favorabil pentru organizarea funeraliilor părintelui arhiepiscop Pimen nu a inclus derogări de la normele de sănătate publică.

Mihai Diac 0 comentarii

Acordul favorabil exprimat de către Institutul Naţional de Sănătate Publică (INSP) și de Centrul Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei (CNCCI), în vederea organizării funeraliilor părintelui arhiepiscop Pimen, s-a realizat strict pe variantele exprimate de organizator şi nu a prevăzut derogări de la normele de sănătate publică, a precizat Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) într-un mesaj postat pe Facebook.

Comentarii

loading...