Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ambasadorul Sorin Ducaru (stânga) și generalul Leonardo Dinu (dreapta) (Foto: www.satcen.europa.eu)

Ambasadorul Sorin Ducaru (stânga) și generalul Leonardo Dinu (dreapta) (Foto: www.satcen.europa.eu)

Adjunctul șefului Informațiilor Militare a fost trecut în rezervă

Generalul Leonardo Dinu, directorul adjunct al Direcției Informații Militare, a fost trecut în rezervă.

Mihai Diac 0 comentarii

Generalul de brigadă Leonardo Dinu, din Ministerul Apărării Naționale, a fost avansat la gradul următor, cel de general de divizie, și a fost trecut în rezervă cu noul grad. 

Deciziile de avansare în grad și de trecere în rezervă au fost luate printr-un decret al președintelui Klaus Iohannis, decret publicat la data de 29 iunie în Monitorul Oficial. Potrivit acestui decret, atât avansarea în grad cât și trecerea în rezervă se aplică de la data de 31 iulie 2020.

În noiembrie 2019, președintele Iohannis îl decorase pe generalul Dinu cu Ordinul "Virtutea Militară".

Potrivit unor surse neoficiale, generalul Leonardo Dinu este directorul adjunct al Direcției Informații Militare din MApN.

Comentarii

loading...