Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Adrian Sînă & Band şi Smiley, la spectacolul de Revelion organizat de Primăria Craiova

Adrian Sînă & Band şi Smiley, la spectacolul de Revelion organizat de Primăria Craiova

Craiovenii sunt invitaţi, de Revelion, de municipalitate, la un spectacol ce va avea loc în centrul oraşului şi care va fi susţinut de artişti cunoscuţi precum Adrian Sînă & Band şi Smiley.

Rl online 0 comentarii

Potrivit Primăriei Craiova, spectacolul de Revelion va începe luni, 31 decembrie, la ora 22.30, pe strada A.I. Cuza, cu un recital de câteva zeci de minute susţinut de fostul component al trupei Akcent Adrian Sînă. Acesta va fi urmat, spre miezul nopţii, de Smiley, care va cânta cele mai cunoscute hituri ale sale.

"Ne bucurăm să putem oferi craiovenilor, în acest an, un show incendiar, în noaptea de Revelion. Protagonişti vor fi artişti cunoscuţi, precum Adrian Sînă şi Smiley, ale căror melodii sunt fredonate de oameni de toate vârstele, de la copii până la bunici. Scena va fi amplasată pe strada A.I. Cuza, între Universitate şi Teatrul Naţional "Marin Sorescu", iar echipa de organizare, care va monta şi pregăti amplasamentul, cu scenă, sonorizare, lumini şi trei ecrane, a venit deja în Craiova, pentru a avea suficient timp ca totul să fie perfect la Craiova, în seara de 31 decembrie, afirmă primarul Craiovei, Mihail Genoiu, în comunicatul de presă.

Pentru spectacolul de Revelion, Primăria Craiova a anunţat că se va închide circulaţia rutieră în centrul oraşului timp de aproape patru zile.

Astfel, începând cu data de 29 decembrie, ora 22.00, până în data de 2 ianuarie, ora 00.00, se va închide circulaţia rutieră pe str. A. I. Cuza, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu str. Arieş şi intersecţia cu str. Romul, iar începând cu data de 31 decembrie, ora 17.00, până în data de 2 ianuarie 2019, ora 00.00, pe următoarele străzi: str. Popa Şapcă; str. A.I. Cuza, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu str. Romul şi intersecţia cu str. Unirii; str. Unirii, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu str. Mihai Viteazul şi intersecţia cu str. A.I. Cuza. În situaţia în care autovehiculele staţionate în zonele restricţionate sau în parcările adiacente acestor zone obstrucţionează buna desfăşurare a manifestărilor, acestea vor fi ridicate şi reamplasate în zonele aflate în imediata apropiere, a precizat sursa citată.

Comentarii

loading...