Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Foto Arhiva

Aeroporturi Bucureşti: La pista numărul 1 s-au efectuat asfaltări pe 66% din suprafaţă

Compania care administrează cele două aeroporturi de lângă Bucureşti, Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB), a anunţat marţi că la pista numărul 1 a aeroportului Henri Coandă s-au efectuat asfaltări pe 66% din suprafaţa totală de reparat de 18.000 mp.

Rl online 0 comentarii

La mijlocul lunii aprilie, compania a anunţat că a demarat lucrările de reparaţie la suprafaţa de mişcare a aeroportului.

”Lucrările de reparaţii avansează în ritm rapid pe aeroportul internaţional Henri Coandă Bucureşti. Calea de rulare Oscar este gata, la pista 1 s-au efectuat asfaltări pe 66% din suprafaţa totală de reparat de 18000 mp”, a anunţat compania, marţi, pe pagina de Facebook.

Totodată, se lucrează intens şi la înlocuirea datelor de beton pe platforma 1, potrivit companiei.

”La pista 2, lucrările vor începe săptămâna viitoare şi vor dura aproximativ 20 de zile, urmând ca această pistă să poată fi folosită pe întreaga lungime de 3500 m”, a anunţat CNAB.

Comentarii

loading...