Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Foto Arhiva

Afacerist român controversat: "Grație lui Putin, Rusia inspiră astăzi teamă și respect..."

Aflat după gratii, dar la zi cu toate subiectele de mare interes. Sorin Ovidiu Vântu a continuat, în această dimineaţă, seria postărilor pe Facebook cu un articol legat de succesul întregistrat de Vladimir Putin la alegerile prezidenţiale din Rusia.

Rl online 0 comentarii

Omul de afaceri îl laudă pe şeful de stat rus, susţinând că deşi este prezentat drept un barbar, nu a făcut altceva decât să-şi apere ţara prin orice mijloace. "Graţie lui, Rusia inspiră astăzi teamă şi respect", scrie Vântu.

"Băi, generație, doar un președinte barbar mai ordonă uciderea trădătorilor de țară. Într-un stat democratic și civilizat, trădătorii de țară sunt aleși senatori, sunt trimiși ambasadori, ori li se dau catedre universitare. Cred că, atât Putin barbarul, cât și “înapoiații” ăia de americani care-i fugăresc peste tot pe Assange și Snowden, vor lua exemplul României, răsplătindu-i pe trădători cu dregătorii și onoruri naționale, în loc să-i hăituiască sau să-i ucidă. Și că tot veni vorba de Putin, în ciuda uriașei discrepanțe dintre pozițiile noastre sociale de astăzi, îmi iau libertatea de a-l felicita atât pentru realegerea lui pentru președinte al Rusiei, cât și pentru ceea ce a făcut și face pentru țara lui. Dincolo de toată propaganda pe care o vezi și o auzi, generație, adevărul este că Rusia este cea agresată de NATO, și nu invers. Toată lumea ar vrea o bucățică din Rusia, iar Putin n-a făcut altceva decât să-și apere țara. Prin orice mijloace. Și o face atât de bine, încât toată planeta îl urăște și-l admiră în egală măsură. Grație lui, Rusia inspiră astăzi teamă și respect, spre deosebire de Rusia lui Yeltsin, desconsiderată și batjocorită până și de stătulețele africane. Putin este un personaj care inspiră măreție și demnitate, și de aceea, chiar dacă un politician idiot, ascultând orbește ordinele de la Washington, ni l-a transformat în amic, n-ai cum să nu-l respecți.", scrie Sorin Ovidiu Vântu pe Facebook.

Comentarii

loading...