Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Foto: Arhivă

Anchetă în județul Timiș după ce o profesoară ar fi avut o relație intimă cu un elev de 16 ani

Poliția și Inspectoratul Școlar al județului Timiș au deschis o anchetă după ce o profesoară este acuzată că a avut relații intime cu un elev de 16 ani, informează, sâmbătă, Digi24.

Mihai Diac 0 comentarii

Mama unui băiat de 16 ani, elev de liceu, a depus o plângere la poliție și la inspectoratul Școlar, în care  susține că o profesoară a avut o relație cu fiul ei.

În urma acestor sesizări, Poliția a deschis un dosar penal pe numele profesoarei și cercetează cazul.

Mama elevului citește unul dintre mesaje: „Mai ales fiindcă că ești parte din mine și fiindcă te iubesc. De asta voi fi mereu deschisă și sinceră cu tine și iubitoare și plină de zâmbete și bucurie cu tine, pentru tine, față de tine cu tot ce ține de tine.”

Este doar unul dintre sutele de mesaje de iubire pe care mama adolescentului le-a descoperit în telefonul fiului. Idila dintre profesoara de 36 de ani, care este şi căsătorită, şi elevul de 16 ani s-a înfiripat la un liceu din Făget și ar dura de o jumătate de an.

Mama elevului: „Am aflat din declarațiile băiatului că acasă la dânsa s-a îmbrăcat în halat și a apărut mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată.”

Mama băiatului spune că cei doi s-ar fi văzut de mai multe ori în ultimele luni, după cursuri.

Mama elevului: „După Paști urma să-i predea băiatului ore de engleză luându-l aproape cu forța de la o altă profesoară de engleză de la care lua băiatului ore și a venit acasă și mi-a zis: vezi mama că eu am trecut la profesoara de limba română că mai facem și româna și nu știu ce... și am rămas blocată și l-a fraierit să îl ducă în casa ei.”

În cele din urmă, mama a depus o plângere la Inspectoratul Școlar Timiș.

„Le-am solicitat să constituie o comisie de urgență după care să demareze cercetarea în sine, iar la final raportul de cercetare disciplinară prealabilă să fie supus atenţiei consiliului administrației în vederea unei sancțiuni”, a declarat Aurora Danielescu, inspector școlar general ISJ Timiș.

După ce a fost la Inspectoratul Școlar, mama și adolescentul au fost și la poliție unde au depus o plângere.

„Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de act sexual cu un minor, iar în prezent cercetările continuă în vederea documentării întregii activități infracționale”, a declarat Alexandra Petrovici, purtător de cuvânt IPJ Timiș.

Comentarii

loading...