Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Foto Arhiva

Andronescu: Mulţumesc presei pentru că a susţinut starea de normalitate

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu, care candidează pentru funcţia de preşedinte executiv al partidului, a mulţumit presei vineri, pentru faptul că "a susţinut starea de normalitate" la care orice formaţiune politică trebuie să se raporteze atunci când îşi asumă responsabilităţi.

Rl online 0 comentarii

"Vreau să vă mulţumesc dumneavoastră, presei, pentru susţinerea din aceste zile. Vreau să vă mărturisesc că a contat enorm, nu numai pentru mine, cred că în egală măsură şi pentru colegii mei care s-au aflat în această situaţie, şi cred că această susţinere a fost nu neapărat pentru unul dintre noi, ci pentru starea de normalitate la care orice formaţiune politică trebuie să se raporteze atunci când îşi asumă responsabilităţi pentru această ţară", a declarat Andronescu, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al partidului.

Ea a precizat că în cadrul CExN au fost validate toate candidaturile, în urma unei propuneri făcute de preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

"Vreau să le mulţumesc colegilor care au votat, vreau să le mulţumesc colegilor din teritoriu care mi-au trimis mesaje de susţinere şi sper ca mâine să avem un Congres cât se poate de natural şi de normal, să dezbatem proiectele pe care le avem pentru ţară şi pentru oamenii care au aşteptări de la noi. Niciodată nu am alergat după funcţii, dar întotdeauna m-am străduit, cu ceea ce sunt eu, cu ceea ce pot eu, să aduc o contribuţie, în aşa fel încât să fie un pic mai bine pentru toţi", a afirmat Ecaterina Andronescu.

Ea a adăugat că la Congresul de sâmbătă contează pe voturile colegilor care o cunosc de 22 de ani, având în vedere că a fost prezentă în fiecare judeţ cu ocazia campaniilor electorale sau a unor acţiuni pe linie de învăţământ.

"Îmi pregătesc în speech-ul pe care sper să am şansă să îl rostesc în faţa Congresului şi o să fac apel pentru aceste proiecte pe care noi ne-am angajat să le facem şi trebuie să le ducem la bun sfârşit. Deci va fi un discurs cât se poate de constructiv şi nu va fi pentru susţinerea funcţiei, va fi pentru susţinerea unor activităţi pe care oamenii le aşteaptă de la noi", a menţionat senatorul social-democrat.

Comentarii

loading...