7.4 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSocialAndronescu: Mulţumesc presei pentru că a susţinut starea de normalitate

Andronescu: Mulţumesc presei pentru că a susţinut starea de normalitate

“Vreau să vă mulţumesc dumneavoastră, presei, pentru susţinerea din aceste zile. Vreau să vă mărturisesc că a contat enorm, nu numai pentru mine, cred că în egală măsură şi pentru colegii mei care s-au aflat în această situaţie, şi cred că această susţinere a fost nu neapărat pentru unul dintre noi, ci pentru starea de normalitate la care orice formaţiune politică trebuie să se raporteze atunci când îşi asumă responsabilităţi pentru această ţară”, a declarat Andronescu, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al partidului.

Ea a precizat că în cadrul CExN au fost validate toate candidaturile, în urma unei propuneri făcute de preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

“Vreau să le mulţumesc colegilor care au votat, vreau să le mulţumesc colegilor din teritoriu care mi-au trimis mesaje de susţinere şi sper ca mâine să avem un Congres cât se poate de natural şi de normal, să dezbatem proiectele pe care le avem pentru ţară şi pentru oamenii care au aşteptări de la noi. Niciodată nu am alergat după funcţii, dar întotdeauna m-am străduit, cu ceea ce sunt eu, cu ceea ce pot eu, să aduc o contribuţie, în aşa fel încât să fie un pic mai bine pentru toţi”, a afirmat Ecaterina Andronescu.

Ea a adăugat că la Congresul de sâmbătă contează pe voturile colegilor care o cunosc de 22 de ani, având în vedere că a fost prezentă în fiecare judeţ cu ocazia campaniilor electorale sau a unor acţiuni pe linie de învăţământ.

“Îmi pregătesc în speech-ul pe care sper să am şansă să îl rostesc în faţa Congresului şi o să fac apel pentru aceste proiecte pe care noi ne-am angajat să le facem şi trebuie să le ducem la bun sfârşit. Deci va fi un discurs cât se poate de constructiv şi nu va fi pentru susţinerea funcţiei, va fi pentru susţinerea unor activităţi pe care oamenii le aşteaptă de la noi”, a menţionat senatorul social-democrat.

Cele mai citite

Un bărbat din Harghita a găsit un proiectil și două cartușe în curtea casei

Un bărbat dintr-un sat din Harghita a sunat miercuri seara la 112 și a anunțat că a găsit în curte în urma unor săpături,...

Un bărbat din Harghita a găsit un proiectil și două cartușe în curtea casei

Un bărbat dintr-un sat din Harghita a sunat miercuri seara la 112 și a anunțat că a găsit în curte în urma unor săpături,...

Pentagonul va aloca 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD

Forţele Aeriene ale SUA alocă aproape 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD (Next Generation Air Dominance), înlocuitorul pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă