Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Anunț de ultimă oră al sindicatelor. Ce se întâmplă la Poarta Albă, unde e încarcerat Cristi Borcea

Anunț de ultimă oră al sindicatelor. Ce se întâmplă la Poarta Albă, unde e încarcerat Cristi Borcea

ANP a dispus evacuarea a trei secţii din Penitenciarul Poarta Albă pentru că nu mai prezintă siguranţă, a anunţat Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (FSANP). La Poarta Albă este încarcerat fostul finanțator al clubului Dinamo Cristi Borcea.

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

”Discret, ANP mai evacuează şi alte corpuri de clădiri în alte penitenciare. Încă nu ştim câte-s cu bulină roşie, dar la Penitenciarul Poarta Albă au fost evacuate 3 secţii mai mititele pentru că nu mai prezintă siguranţă. Ceea ce înseamnă că riscăm la finalul acestui an să constatăm că am avut o creştere negativă a numărului de locuri de cazare pentru deţinuţi şi că batista pe care-o ţine pe ţambal Tudorel Toader e una cât se poate de mare. Atât de mare încât acoperă câteva corpuri de clădire – să zicem vreo 20 – care stau să se prăbuşească prin diverse penitenciare”, anunţă Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (FSANP).

La începutul lunii, FSANP anunţa că ANP a dispus evacuarea de urgenţă a Corpului A al Penitenciarului Iaşi, acesta fiind clasificat de la începutul anului 2017 în clasa de risc seismic I şi populat cu peste 450 de deţinuţi. Sindicaliştii spuneau că acea clădire de detenţie, deşi are un risc ridicat de prăbuşire şi pune astfel în pericol viaţă personalului şi a deţinuţilor pe care-i adăposteşte, nu se află pe lista de investiţii şi de modernizare a sistemului penitenciar, cu toate că situaţia era cunoscută de către ministrul Justiţiei.

Comentarii

loading...