Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

APEL UMANITAR. Copii de la biserica din Mogoșoaia au nevoie de ajutor

APEL UMANITAR. Copii de la biserica din Mogoșoaia au nevoie de ajutor

Copiii care vin să cânte la biserica din Mogoșoaia au nevoie de ajutorul nostru.

George Dumitrescu 0 comentarii

Preotul de aici i-a luat sub îndrumarea lui. Îi învață despre viață. Uneori îi ajută la școală, alteori îi duce în tabere.

De la preoteasă am aflat câte ceva despre fiecare. Poveștile lor de viață sunt dure și de multe ori depășesc pragul dificultăților financiare, acest numitor comun al micii comunități. O parte din ei sunt crescuți de un singur părinte sau de bunici. Au grija lemnelor de foc și mănâncă pânie goală sau cartofi cât e ziua de lungă. Alții trăiesc în locuințe fără apă curentă. Sunt timizi și introvertiți.
Preoteasa îi laudă. Sunt copii buni. O parte din ei învață bine, alții cântă frumos și sunt dedicați activităților din biserică.

Îi puteți cunoaște în fotografiile de mai jos.

Cei care doresc să se implice sunt rugați să anunțe acest lucru prin postarea unui comentariu la poza copilului pe care l-au ales. Pentru fiecare am notat măsurile pentru hăinuțe și încălțări.

Nu uitați:
1. Fiecare colet trebuie să conțină numele întreg al copilului, vârsta și localitatea (în cazul asta Mogoșoaia).
2. Hainele și încălțările se cumpără noi. Ele trebuie să fie groase și rezistente.
3. Coletele trebuie trimise până pe data de 18 decembrie în B-dul Dacia nr 99, la Club 99 pentru a avea timp să le distribuim.
4. În cazul în care cineva nu poate cumpăra tot ce este nevoie pentru un copil este rugat să ne anunțe printr-un alt comentariu.

Cei care doresc să doneze bani pentru acești copii o pot face în contul Asociației Culturale Club 99 (IBAN RO85BRDE445SV93158224450; C.I.F. 38204695). Vă rugăm să specificați la detalii plată numele copilului cu mențiunea "sponsorizare eveniment caritabil de Crăciun".

Vă mulțumim pentru implicare. 

Cei dornici să-i ajute pe acești copii sunt rugați să sune la numărul 0726776966 (Melinda Teohari).

Comentarii

loading...