Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Aproape 15 tone de articole pirotehnice, ridicate de poliţişti

Aproape 15 tone de articole pirotehnice, ridicate de poliţişti

Poliţia Română anunţă că în perioada 15-21 decembrie au fost ridicate aproape 15 tone de articole pirotehnice, fiind constatate 187 infracţiuni şi aplicate 36 de amenzi.

Iulian Budușan 0 comentarii

Poliţiştii au constatat 187 de infracţiuni şi au depistat 179 de persoane fizice şi juridice neautorizate, faţă de 205 persoane fiind efectuate cercetări în cauze penale. Totodată, au fost confiscate 14.921 de kilograme de articole pirotehnice, în valoare de 308.255 de lei şi au fost retrase 2 autorizaţii de comercializare, fiind aplicate 36 de sancţiuni contravenţionale. Pentru protejarea copiilor şi tinerilor cu privire la implicarea în eventuale evenimente cu articole pirotehnice, poliţiştii au desfăşurat 521 de activităţi de informare în şcolile din ţară.

Deţinerea, utilizarea şi vânzarea către publicul larg a articolelor pirotehnice de divertisment din categoriile 2, 3 şi 4, a articolelor pirotehnice de scenă (T1 şi T2) şi a altor articole pirotehnice din categoria P2 este interziză, spun poliţiştii, din motive de ordine şi siguranţă publică, securitate şi pentru protecţia mediului.

Comentarii

loading...