10.7 C
București
vineri, 22 octombrie 2021

Arad: Un copil de 9 ani a ajuns la spital după ce a fost atacat de câinele vecinilor

Incidentul a avut loc, marţi seara, în cartierul Aradul Nou, din oraşul Arad. Băiatul în vârstă de nouă ani se întorcea acasă de la joacă în momentul în care a fost atacat pe strada Constituţiei de câinele ciobănesc german, al unor vecini, care au lăsat animalul liber.

Imediat după incident, a fost sesizată Poliţia, iar oamenii legii l-au amendat cu 500 de lei pe proprietarul câinelui, pentru că l-a lăsat nesupravegheat.

Părinţii l-au dus pe copil la Spitalul Judeţean Arad, unde se află internat miercuri, având cel puţin zece muşcături pe tot corpul.

“Copilul s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe cu plăgi multiple la nivelul corpului, cauzate de muşcături de câine. Acum se află internat pe Secţia de Chirurgie şi Ortopedie Infantilă, în stare stabilă, rănile au început să se vindece, dar va mai rămâne internat în spital”, a declarat, joi,
pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Arad, Simina Roz.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Arad a deschis, miercuri, un dosar penal în acest caz.

“În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de neluare de către proprietar a măsurilor de prevenire a atacului canin, infracţiune prevăzută de OG 55/2002”, a declarant, joi, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, Claudia Iuga.

Ultima oră
Pe aceeași temă