Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Foto Arhiva

Argeş: Sentinţă pentru tânărul care a provocat accidentul de la Leoni, în care o tânără a murit

Tânărul care anul trecut a provocat un accident la Leoni, în urma căruia o tânără a murit şi alte 5 persoane au ajuns la spital, a fost condamnat definitiv la 2 ani şi 8 luni de închisoare cu suspendare, transmite Mediafax.

Rl online 0 comentarii

Magistraţii Curţii de Apel Piteşti au decis să menţină sentinţa dată de Judecătoria Piteşti şi au dispus pedepsa de 2 ani şi 8 luni de închisoare cu suspendare în cazul tânărului care, în martie anul trecut, a ucis o persoană şi a rănit alte cinci, în curtea unei fabrici din Bascov.

Sentinţa dată de magistraţi este definitivă.

Potrivit portalului instanţelor, magistraţii Secţiei penale şi pentru cauze cu minori şi de familie din cadrul Curţii de Apel Piteşti au respins ca nefondat apelul declarat de părinţii tinerei ucise împotriva sentinţei penale pronunţate de Judecătoria Piteşti.

Astfel, Andrei Caramelea este condamnat la pedeapsa de 2 ani şi 8 luni de închisoare pentru ucidere din culpă, cu suspendare, aşa cum stabilise iniţial, în noiembrie anul trecut, Judecătoria Piteşti.

Totodată, tânărul nu va putea conduce timp de trei ani.

În martie anul trecut, o maşină condusă de un angajat al furnizorului de cabluri şi cablaje Leoni din Bascov a intrat într-un grup de angajaţi care se aflau în pauză de masă, într-un spaţiu special amenajat, iar o femeie de cetăţenie sârbă a murit pe loc.

Comentarii

loading...