Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Artistul Ştefan Câlţia, dialog despre "Dansul puterii"

Artistul Ştefan Câlţia, dialog despre "Dansul puterii"

Artistul Ştefan Câlţia va participa la o întâlnire-eveniment în cadrul programului "Conversaţii la muzeu", organizată pe 27 iunie, de la ora 19.00, la Muzeul Naţional Cotroceni.

Rl online 0 comentarii

Dialogul se va desfăşura sub titlul "Dansul puterii" îl va avea ca principal protagonist pe Ştefan Câlţia, unul dintre cei mai importanţi şi valoroşi pictori români contemporani. Jurnalistul Matei Martin va fi partenerul de discuţie al artistului.

Această ediţie are loc în contextul expoziţiei "Aici-Acolo. Estetica eternului acum", deschisă până la data de 15 iulie, în Spaţiile Medievale ale Muzeului Naţional Cotroceni.

Publicul este invitat, în preambulul conferinţei, la un tur al expoziţiei, de la ora 18.30, unde va avea ocazia să admire şi o operă a artistului Ştefan Câlţia.

Expoziţia cuprinde lucrări semnate de artişti români importanţi care au creat în ţară şi diaspora, în ultimii o sută de ani.
Manifestarea se înscrie în calendarul evenimentelor pe care Muzeul Naţional Cotroceni le organizează în anul Centenarului.

Programul "Conversaţii la muzeu" a fost conceput pentru a evoca, prin intermediul unor discuţii deschise şi pline de substanţă, evenimente relevante din istoria noastră, momente speciale, proiecte şi idei despre evoluţia societăţii româneşti în acest veac.

Comentarii

loading...