13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSocialAtac sinucigaş într-un cartier şiit din Kabul: Cel puţin şapte morţi

Atac sinucigaş într-un cartier şiit din Kabul: Cel puţin şapte morţi

”În explozie au fost ucise şapte persoane şi şapte au fost rănite”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne, Najib Danish, pe Facebook. Doi morţi şi 12 răniţi au fost transportaţi la spitalele din capitală, a declarat Mohammad Ismail Kawoosi, din cadrul Ministerului Sănătăţii.

Un poliţist a fost ucis în atacul survenit în apropierea unei adunări organizate pentru a marca 23 de ani de la moartea lui Abdul Ali Mazari, un lider al comunităţii şiite Hazara, omorât de talibani.

Atentatul nu a fost revendicat deocamdată, în timp ce talibanii sunt supuşi unei presiuni crescute pentru a începe negocieri de pace în urma unei oferte a guvernului afgan.

”Propunerea de negocieri se află pe masă”, a declarat joi Tadamichi Yamamoto, reprezentantul ONU în Afganistan, în cursul unei reuniuni a Consiliului de Securitate, având ca obiectiv reînnoirea misiunii ONU în această ţară afectată de război de aproape patru decenii.

Cele mai citite

Dotează eficient și igienic spațiile sanitare ale afacerii tale!

Atunci când gestionezi o afacere este important să acorzi o atenție deosebită și spațiilor sanitare. Acestea nu trebuie să fie doar curate, ci și...

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...
Ultima oră
Pe aceeași temă