Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Atenție, șoferi! Condiţii de formare a poleiului pe drumurile din nouă judeţe

Atenție, șoferi! Condiţii de formare a poleiului pe drumurile din nouă judeţe

Centrul Infotrafic al Poliției Române avertizează că sâmbătă dimineaţă, din cauza carosabilului ud şi a temperaturilor scăzute, sunt condiţii de apariţie a poleiului pe unele drumuri din mai multe județe.

Rl online 0 comentarii

Este vorba despre judeţele Braşov, Brăila, Buzău, Covasna, Dâmboviţa, Harghita, Ialomiţa, Mureş şi Prahova.

La această oră, nu mai există drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vremii nefavorabile, însă, din cauza temperaturilor scăzute şi a carosabilului ud sunt condiţii de formare a poleiului pe mai multe artere din judeţele menționate.

Pe de altă parte, mai sunt înregistrate drumuri judeţene cu circulaţia oprită în judeţul Olt: DJ 544A Vârtopu – Vădăstriţa, DJ 546E Oporelu – Mieşti şi DJ 679 Ghimpeţeni – Văleni.

„În final, având în vedere că pe parcursul zilei sunt semnalate precipitaţii mixte în majoritatea regiunilor, cu ninsori, ploi şi lapoviţă, care vor forma depunerea de polei, le recomandăm conducătorilor auto să nu pornească la drum dacă nu au autovehiculele echipate cu anvelope de iarnă, să reducă semnificativ viteza, acordând o atenţie sporită, să păstreze în mers o distanţă suficient de mare faţă de vehiculele dinainte, să nu efectueze depăşiri riscante şi să nu frâneze sau să vireze brusc, utilizând, cu precădere, frâna de motor”, arată Centrul Infotrafic, potrivit Mediafax.

Comentarii

loading...