Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

La bursa locurilor de muncă, oamenii au ajuns să se roage să nu fie angajaţi.

La bursa locurilor de muncă, oamenii au ajuns să se roage să nu fie angajaţi.

Au venit la târgul de muncă şi s-au rugat să nu fie angajați. Ajutorul de stat, mai bun ca salariul

La bursa locurilor de muncă, oamenii au ajuns să se roage să nu fie angajaţi. S-a întâmplat la Târgovişte. Cei ce fug de muncă sunt asistaţii social. Preferă să stea degeaba pe bani mai puţini, decât să muncească pentru salariu.

Florin Budescu 0 comentarii

De fapt, au venit la târg doar pentru a face act de prezenţă, de teamă să nu-şi piardă ajutoarele, explică Ştirile TVR.

La prima vedere, după îmbulzeala de la intrare, s-ar zice că șomerii din Dâmbovița de-abia așteaptă să își găsească un loc de muncă.

Însă după câteva clipe, entuziasmul angajatorilor a dispărut. Cei mai mulți participanți doar au semnat prezența la bursa locurilor de muncă, numai să nu piardă ajutorul de la stat.

Angajatorii au oferit sute de posturi vacante.

În ciuda ofertei bogate, cererea nu a fost pe măsura așteptărilor. Fiecare asistat social a găsit scuze: de la lipsa unei bone pentru copii, până la invocarea unor probleme de sănătate.

Evenimentul a produs agitație printre asistații social, supărați că ar putea fi nevoiți să renunțe la venitul minim garantat pentru o slujbă mai bine plătită.

Comentarii

loading...