13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSocialAvicii a fost înmormântat vineri în cadrul unei ceremonii private

Avicii a fost înmormântat vineri în cadrul unei ceremonii private

“Tim Bergling (pe numele său real) a fost îngropat vineri la cimitirul Skogskyrkogarden din Stockholm”, a precizat Ebba Lindqvist, adăugând că la înmormântare au fost prezenţi doar cei mai apropiaţi prieteni şi familia.

Vedetă a muzicii electro, Tim Bergling a fost descoperit decedat la 20 aprilie în Muscat, capitala sultanatului Oman, unde se afla de câteva zile în vacanţă alături de prieteni, aminteşte AFP.

La câteva zile după moartea DJ-ului, familia sa a publicat o scrisoare deschisă în care se preciza că tânărul “nu a mai putut face faţă” şi “îşi doarea pacea”.

Contactată de AFP, o purtătoare de cuvânt a artistului a refuzat să confirme cauza morţii sau dacă a fost vorba de o sinucidere.

În ultimii ani, suedezul nu şi-a ascuns problemele de sănătate, cum ar fi pancreatita, cauzată de consumul excesiv de alcool, iar în urmă cu doi ani, acesta şi-a surprins fanii anunţându-şi retragerea.

Avicii a colaborat cu artişti precum Madonna, Coldplay şi David Guetta şi a ajuns de două ori pe locul al treilea în topul celor mai buni DJ din întreaga lume în 2012 şi 2013, potrivit revistei de specialitate “DJ Magazine”, cea mai importantă publicaţie din acest domeniu.

Situat la sud de capitala Suediei, Skogskyrkogarden (“Cimitirul împădurit”) este înscris în Patrimoniului Mondial UNESCO, aici fiind înmormântată şi celebra actriţă suedezo-americană Greta Garbo.

Cele mai citite

Emirates și Flydubai își reiau operațiunile după inundațiile din Dubai

Emirates și compania aeriană Flydubai au restabilit operațiunile normale după ce ploile abundente au provocat inundații grave în Emiratele Arabe Unite la începutul acestei...

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...

Lamborghini va fabrica o ediție limitată a variantei Huracan

Lamborghini a prezentat o ediție specială a modelului italian, cu patru vopsele deosebite, stil camuflaj. Au fost produse doar 12 exemplare, toate fiind deja...
Ultima oră
Pe aceeași temă