13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSocialAylin Cadîr şi trupa The Lucky Charms vor susţine concertul pe acoperişul...

Aylin Cadîr şi trupa The Lucky Charms vor susţine concertul pe acoperişul TNB

Aylin Cadîr, care joacă în spectacolele Naţionalului bucureştean precum “Lecţia”, de Eugène Ionesco, “Dineu cu proşti”, de Francis Veber, sau “Allegro, ma non tropo”, de Ion Minulescu, şi mai recent în concertul-spectacol “Magic Naţional”,  va fi acompaniată de trupa sa, pe care a înfiinţat-o în anul 2012. 

Cochetând cu muzica de la o vârstă fragedă, Aylin a fost îndrumată la un moment dat către teatru. Iar studiul actoriei a apropiat-o şi mai mult de vocaţia ei muzicală.

Pe primul ei album, “Cloud”, Aylin Cadîr explorează jazzul îmbinându-l cu influenţe pop şi – neapărat retro (văzându-se ea mai degrabă “o tipă de modă veche”), iar rezultatul este o combinaţie unică şi foarte personală.

Împreună cu The Lucky Charms (Johnny Bica – clape; Andy Ava – bas; Norbert Halmagy – tobe; Paolo Profeti – saxofon), Aylin Cadîr explorează zone muzicale marcate de originalitate, combinând influenţele româneşti cu cele orientale şi retro cu un mix rafinat de jazz şi pop. În repertoriul lor se află compoziţii proprii sau aranjamente originale ale standardelor de jazz cunoscute, precum şi piese compuse special pentru trupă.

Muzicienii au susţinut mai multe concerte în ultima perioadă, au participat la festivaluri (Wonderday, Jazz în foişor, AAA în Cişmigiu, Jazz Sindicate Sessions). “Fericirea”, “Chemistry”, “Half of me”, “My favorite melody” sunt câteva dintre videoclipurile lor.

Bilete se găsesc la Casa de bilete TNB, precum şi online, pe www.mystage.ro.

Cele mai citite

Zeci de angajați ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor fi disponibilizați de luni

Circa 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni,...

Șeful armatei estone vrea dublarea bugetului apărării de 3% din PIB

Comandantul armatei estone, generalul Martin Herem, a susţinut joi că ţara sa, ce deja are un buget al apărării de circa 3% din PIB,...

Dacă vor avea pe ele avioane F-16 ale Ucrainei, Rusia amenință că va ataca baze militare din România

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a amenințat că Rusia va ataca viitoarele avioane F-16 ale Ucrainei chiar dacă aeronavele se vor afla în...
Ultima oră
Pe aceeași temă