Bebeluş mort la câteva ore de la naştere, în Gorj

Bebeluş mort la câteva ore de la naştere, în Gorj

Poliţiştii au deschis, duminică, un dosar penal pentru moarte suspectă în cazul unui bebeluş care a murit la câteva ore după naştere, la Spitalul Orăşenesc Rovinari, judeţul Gorj.

Rl online 0 comentarii

Bebeluşul născut vineri fără probleme de sănătate a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică, la Spitalul Sfântul Ştefan din Rovinari. Potrivit reprezentanţilor unităţii spitaliceşti, fetiţa a intrat în stop cardio-respirator şi a murit.

„A făcut stop cardiac, nu ştiu din ce cauză, trebuie să se facă necropsia să vedem care este cauza exactă. Este vorba despre un copil şi este o mare nenorocire pentru familie, pentru noi. Bineînţeles că, din punct de vedere medical, s-a făcut tot ce se putea face. Eu am fost de gardă, m-am implicat în resuscitare, şi-a revenit la un moment dat cât să ne dea speranţe şi pe urmă s-a prăbuşit iar. Nu ştiu să fi avut probleme la naştere, nu mi s-a spus nimic până acum. O să am această discuţie cu medicii care s-au ocupat”, a declarat, corespondentului Mediafax, Adrian Murea, managerul spitalului.

Poliţia efectuează cercetări în acest caz şi a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă. Părinţii bebeluşului nu au făcut, deocamdată, plângere.

Comentarii

loading...