Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Foto Arhiva

"Becoming": Memoriile lui Michelle Obama, lansate pe 13 noiembrie, în 24 de limbi străine

Un volum de memorii scris de Michelle Obama, fosta primă doamnă a SUA, va fi lansat la nivel mondial pe 13 noiembrie, în 24 de limbi străine, a anunţat editura Penguin Random House, într-un comunicat citat de AFP.

Rl online 0 comentarii

În acest volum, intitulat "Becoming" ("Să devii"), "vorbesc despre rădăcinile mele, povestesc despre modul în care o fetiţă din sudul oraşului Chicago şi-a găsit calea şi destulă forţă să îi atragă pe alţii de partea sa", a explicat Michelle Obama, potrivit unui comunicat.

"Să scriu «Becoming» a fost o aventură personală unică. Redactarea acestei cărţi mi-a permis, în premieră, să îmi aloc timp pentru a rememora, sincer, parcursul pentru «cel mai puţin neaşteptat lucru»", a mai spus cea care a trăit opt ani la Casa Albă.

În SUA, versiunea tipărită a volumului va avea preţul de 32,50 de dolari, iar cea digitală, 14,99 de dolari.

La începutul lunii martie 2017, publicaţia Financial Times a scris că Barack şi Michelle Obama au semnat un contract cu Penguin Random House pentru publicarea memoriilor lor. Editura le-ar fi plătit peste 60 de milioane de dolari pentru drepturile asupra celor două volume de memorii.

Un purtător de cuvânt al editurii a refuzat, însă, la acel moment să comenteze cifra vehiculată, care ar fi una dintre cele mai mari din domeniu.

Michelle Obama, în vârstă de 54 de ani, a mai publicat o carte, "American Grown", despre grădinărit şi alimentaţie, în 2012.

Aceasta va pleca într-un turneu de promovare a volumului de memorii în mai multe ţări. Mai multe informaţii în acest sens vor fi publicate pe site-ul www.becomingmichelleobama.com.

Nu există în acest moment nicio informaţie despre noul volum de memorii al lui Barack Obama, care deja a publicat două cărţi, "Dreams from My Father: A Story of Race and Inheritance" (1995) şi "The Audacity of Hope: Thoughts on Reclaiming the American Dream" (2006), vândute fiecare în peste trei milioane de exemplare doar în SUA.

Michelle LaVaughn Robinson Obama este de profesie avocat şi a fost prima doamnă a SUA în perioada 2009 - 2017. Este căsătorită cu cel care a fost cel de-al 44-lea preşedinte al SUA, Barack Obama, din 1992, şi a fost prima primă doamnă afro-americană a SUA.

Comentarii

loading...