Foto Arhiva

Foto Arhiva

Bihor: Patru persoane au furat 400 de poşete de lux. Cum acţionau hoţii

Patru persoane au fost arestate, iar alta a fost plasată sub control judiciar după ce ar fi furat, dintr-un TIR parcat în curtea unei societăţi comerciale din judeţul Bihor, aproape 400 de poşete de lux, în valoare de peste 160.000 de euro.

Rl online 0 comentarii

Poliţiştii din Bihor au făcut 16 percheziţii domiciliare în judeţele Bihor, Sibiu, Arad, Braşov şi Cluj, la persoane bănuite de furt calificat, respectiv tăinuire.

Activităţile au fost efectuate în colaborare cu poliţişti din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Arad, Sibiu, Cluj şi Braşov.

”Percheziţiile au fost desfăşurate în cadrul unui dosar penal instrumentat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleşd”, a informat, miercuri, Poliţia.

Patru persoane sunt bănuite că, în noaptea de 23 spre 24 ianuarie a.c., ar fi pătruns prin forţarea porţii de acces în curtea unei firme cu sediul în localitatea Aleşd, judeţul Bihor şi ar fi sustras din semiremorca unui autotren 376 de poşete, toate aparţinând unei mărci consacrate.

De asemenea, alte patru persoane sunt bănuite că ar fi ajutat la valorificarea poşetelor. Cinci persoane au fost reţinute, ulterior patru fiind arestate preventiv, iar alta plasată sub control judiciar.

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 162.000 de euro.

Comentarii

loading...