13.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSocialBistriţa-Năsăud: Fetița de patru ani, căutată în apele Someşului Mare a fost...

Bistriţa-Năsăud: Fetița de patru ani, căutată în apele Someşului Mare a fost găsită

UPDATE

Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud, Ciprian Păcurar, a declarat că fetiţa avea traumatisme puternice la cap şi torace.

”Din păcate, s-a declarat decesul fetiţei”, a spus Păcurar.

Fetiţa din Rodna a fost căutată, miercuri, de mai multe echipaje ale pompierilor militari, voluntari şi de jandarmi, după ce a căzut în apă în timp ce se afla cu o prietenă de-a ei, tot de patru ani, pe malul râului Someş. Copila a fugit acasă şi a anunţat că prietena ei a căzut în apă, trupul fetiţei fiind găsit în mai puţin de o oră.

Fetiţa din Rodna a fost căutată, miercuri, de mai multe echipaje ale pompierilor militari, voluntari şi de jandarmi, după ce a dispărut de acasă.

Căutările s-au desfăşurat pe cursul râului Someşul Mare.

 

 

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, căutările sunt efectuate atât de către pompieri, cât şi de Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Rodna.

În sprijin au venit şi jandarmii de la postul montan Rodna şi de la postul de jandarmi din oraşul Sângeorz-Băi.

Primarul comunei Rodna, Valentin Grapini, a precizat pentru Agerpres că minorul dispărut ar fi plecat de acasă spre un magazin din localitate, dar nu s-a mai întors.

Cele mai citite

Crizele și economia

Organizările au, fiecare, o finalitate a cărei satisfacere asigură identitatea. Multe întâmpină azi dificultăți, dar și  crize.  Este criză atunci când dificultățile periclitează...

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...

Cultură de canabis, descoperită într-o comună din Călărași. Un bărbat a fost reținut de procurorii DIICOT

Un bărbat a fost reţinut, joi, de procurorii DIICOT, după ce ar fi iniţiat şi dezvoltat, într-o comună din judeţul Călăraşi, două culturi de...
Ultima oră
Pe aceeași temă