Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Foto Arhiva

București: Protest la Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta"

Câteva zeci de angajaţi ai Institutului de Pneumoftiziologie "Marius Nasta" din Capitală, biologi, asistente şi personal administrativ, protestează, miercuri, în curtea unităţii spitaliceşti, fiind nemulţumiţi de reducerea sporurilor.

Rl online 0 comentarii

Angajaţii, care protestează în curtea spitalului, strigă "Jos Guvernul" şi "Demisia".

"S-au schimbat reglementările şi sporurile de 100% pe care le primeau salariaţii nu se mai aplică. Sporul va scădea. Problema cea mai mare este la infirmiere şi la îngrijitoare care nu au beneficiat de mărirea salariului de bază care s-a aplicat medicilor şi asistentelor şi dacă şi sporurile sunt limitate, în ansamblu şi salariile lor vor scădea. Asistentele doresc să îşi păstreze sporul de 100% , deşi calculele care se pot face arată că aceste sporuri vor scădea şi pentru ele consistent", a declarat, pentru agenţia de presă Mediafax, Irina Strambu, purtător de cuvânt al Institutului de Pneumoftiziologie "Marius Nasta".

Potrivit acesteia, activitatea spitalului nu este afectată de protest pentru că urgenţele sunt asigurate în continuare şi medicii lucrează.

Comentarii

loading...