8.6 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSocialBuzău: Instrumentistul dat dispărut de familie a fost găsit înecat

Buzău: Instrumentistul dat dispărut de familie a fost găsit înecat

Zeci de jandarmi, poliţişti, voluntari, dar şi pompieri cu o barcă pneumatică l-au căutat în ultimele zile pe bărbat, cunoscut instrumentist în zona Buzăului, care a fost dat dispărut de către familie, iar Poliţia i-a găsit autoturismul în care erau telefonul mobil şi un billet de adio.

Oamenii au luat la pas pădurea din zona aflată în apropiere de locul în care anchetatorii au găsit autoturismul buzoianului.

De asemenea, miercuri, la orele prânzului, a fost solicitat sprijinul pompierilor buzoieni si apoi al scafandrilor din Bucuresti care au intervenit cu bărci pneumatice pe lacul de acumulare de la Siriu, în căutarea trupului bărbatului.

Nicolae Barbu, instrumentist într-o formaţie din judeţul Buzău, este dispărut de acasă de sâmbătă. Familia sa a anunţat Poliţia, iar în urma căutărilor anchetatorii au găsit maşina cu care bărbatul a plecat sâmbătă de la domiciliu.

În automobil, poliţiştii au descoperit telefonul mobil al buzoianului, dar şi un billet de adio în care ar scrie, potrivit unor surse, că are probleme în familie şi de aceea a decis să şi ia viaţa.

Cele mai citite

Un cutremur cu magnitudinea inițială de 6,4 grade pe Richter a lovit sudul Japoniei

Un cutremur cu magnitudinea preliminară de 6,4 grade a lovit miercuri seara sudul Japoniei, a anunțat Agenția Meteorologică Japoneză, citată de Reuters, conform stiripesurse.ro. Epicentrul...

Motivul incredibil pentru care Israelul a blocat ajutoare cruciale pentru Gaza

Israelul a blocat ajutoare cruciale din motive de securitate insuficiente, a declarat șeful unei organizații de caritate care încearcă să trimită echipamente în Gaza,...

Iranul continuă ameninţările: Suntem gata să ne lovim inamicii cu avioane supersonice rusești

Prim-ministrul Benjamin Netanyahu la începutul şedinţei cabinetului: „ Vin acum de la întâlnirile cu miniştrii de externe din Marea Britanie şi Germania. Aseară am vorbit...
Ultima oră
Pe aceeași temă