10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSocialBuzău: Instrumentistul dat dispărut de familie a fost găsit înecat

Buzău: Instrumentistul dat dispărut de familie a fost găsit înecat

Zeci de jandarmi, poliţişti, voluntari, dar şi pompieri cu o barcă pneumatică l-au căutat în ultimele zile pe bărbat, cunoscut instrumentist în zona Buzăului, care a fost dat dispărut de către familie, iar Poliţia i-a găsit autoturismul în care erau telefonul mobil şi un billet de adio.

Oamenii au luat la pas pădurea din zona aflată în apropiere de locul în care anchetatorii au găsit autoturismul buzoianului.

De asemenea, miercuri, la orele prânzului, a fost solicitat sprijinul pompierilor buzoieni si apoi al scafandrilor din Bucuresti care au intervenit cu bărci pneumatice pe lacul de acumulare de la Siriu, în căutarea trupului bărbatului.

Nicolae Barbu, instrumentist într-o formaţie din judeţul Buzău, este dispărut de acasă de sâmbătă. Familia sa a anunţat Poliţia, iar în urma căutărilor anchetatorii au găsit maşina cu care bărbatul a plecat sâmbătă de la domiciliu.

În automobil, poliţiştii au descoperit telefonul mobil al buzoianului, dar şi un billet de adio în care ar scrie, potrivit unor surse, că are probleme în familie şi de aceea a decis să şi ia viaţa.

Cele mai citite

Închisoare cu suspendare pentru trei activiști climatici care au vopsit cu spray portocaliu Poarta Brandenburg

Un tribunal din Germania i-a condamnat la opt luni de închisoare cu suspendare pe trei activişti climatici care au împroşcat cu spray portocaliu coloanele...

Din “Groapă” direct în “Clan”. Marius Manole: “Mă bucur că am ocazia să fac ceea ce îmi place”

Producția de mare succes a PRO TV-ului, serialul "Clanul", se apropie de final. Ultimele episoade aduc situații limită, suspans și personaje noi. Spre exemplu,...

Patru arbitri români vor oficia la EURO 2024

O brigadă de patru arbitri români, în frunte cu Istvan Kovacs, va oficia la Campionatul European de fotbal din Germania, conform anunțului făcut astăzi...
Ultima oră
Pe aceeași temă