Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Campanie de donare de sânge inițiată de Arhiepiscopul Irineu de la Alba Iulia

Campanie de donare de sânge inițiată de Arhiepiscopul Irineu de la Alba Iulia

Arhiepiscopul ortodox de Alba Iulia, Irineu, şi mai mulţi preoţi vor dona sânge în cadrul evenimentelor şi acţiunilor organizate în "Luna pentru viaţă" (1 - 31 martie), pentru a veni astfel în ajutorul celor aflaţi "în diferite neputinţe trupeşti".

Iulia Zarnescu 0 comentarii

"Având în vedere nevoia acută de sânge în unităţile medicale din judeţul nostru şi din întreaga ţară, Eparhia Alba Iuliei a răspuns apelului Centrului de Transfuzie Sanguină Alba şi îi îndeamnă stăruitor pe creştini să doneze sânge la centrele care le sunt apropiate. Prima acţiune din cadrul programului va avea loc marţi, 20 martie, începând cu ora 9,30, la sediul Centrului de Transfuzie Sanguină Alba, aflat în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba, unde Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop Irineu şi un grup mare de preoţi vor dona sânge pentru a veni în ajutorul celor aflaţi în diferite neputinţe trupeşti sau au nevoie de intervenţii chirurgicale pentru a se putea bucura pe mai departe de marele dar al vieţii, oferit de Dumnezeu", se arată în comunicatul citat.

Campania de donare de sânge "Susţine Viaţa, donează Sânge", iniţiată cu implicarea Arhiepiscopului Irineu, se derulează în cadrul evenimentelor şi acţiunilor pro-viaţă, organizate de către Arhiepiscopia Ortodoxă Română a Alba Iuliei în "Luna pentru viaţă" (1-31 martie 2018), precizează Biroul de presă al Arhiepiscopiei Ortodoxe a Alba Iuliei.

Şi primarul şi viceprimarul municipiului Sebeş, Dorin Nistor şi Adrian Bogdan, au anunţat că vor dona, miercuri, sânge, la spitalul din localitate.

"Primarul municipiului Sebeş, Dorin Nistor, alături de viceprimarul Adrian Bogdan şi o serie de voluntari din administraţia publică locală şi din serviciile subordonate vor fi donatori de sânge. (...). Municipalitatea invită cât mai mulţi voluntari să se alăture acestui nobil demers care salvează vieţi", se arată într-un comunicat al Primăriei Sebeş, potrivit AGERPRES.

 

Comentarii

loading...