Casa Regală a României a primit aviz negativ. Palatul Elisabeta va fi evacuat

Casa Regală a României a primit aviz negativ. Palatul Elisabeta va fi evacuat

Familia Regală a României a pierdut Palatul Elisabeta, după ce Guvernul a dat aviz negativ propunerii de lege care reglementa statutul juridic al Casei Regale.

Rl online 0 comentarii

Casa Regală va părăsi Palatul Elisabeta la data de 5 februarie, potrivit comunicatului transmis presei.

Premierul Mihai Tudose a declarat că a primit solicitare de chirie, dar reprezentanţii Casei Regale a României susțin contrariul:

Nu s-a primit la Casa Majestății Sale nicio ofertă din partea RAAPPS pentru a prelua cu chirie Palatul Elisabeta. Nu au început discuțiile dintre Casa Majestății Sale Custodelui Coroanei și RAAPPS cu privire la acest subiect.

După data de 5 februarie 2018, Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, va acționa conform legislației în vigoare. Majestatea Sa își manifestă speranța că parteneriatul cu instituțiile Statului va continua, pentru ca activitățile Familiei Regale în sprijinirea intereselor fundamentale ale României să aibă loc în viitor, așa cum s-a întâmplat de 20 de ani încoace.

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, își reafirmă angajajmentul de a duce mai departe legământul tatălui său, Regele Mihai, față de Coroană și față de Națiune, în prezent și în viitor, se afirmă în comunicatul emis de Casa Regală a României.

Comentarii

loading...