Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Casting, improvizație, dialog și secrete din lumea filmului

Casting, improvizație, dialog și secrete din lumea filmului

Casting, improvizație, dialog și secrete din lumea filmului la workshop-ul de actorie organizat de Cristina Jacob

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

Regizorul Cristina Jacob face echipă cu Mel Churcher pentru un workshop de actorie ce se desfășoară în București, între 10-14 iunie.

Timp de cinci zile, cursanții iau lecții de actorie prin metode de lucru nonformale, improvizează și descoperă cum e să fii în fața camerei și cum să te pregătești pentru un casting, sub atenta îndrumare a acting coach-ului Mel Churcher.

Mel Churcher a lucrat cu Angelina Jolie, Daniel Craig, Keira Knightley, Milla Jovovich și cu mulți alți actori de top, ținând cont că în portofoliul ei sunt mai mult de 60 de filme și proiecte tv.

Cursul este în limba engleză, costă 800 lei, iar înscrierile se fac la adresa [email protected] până pe data de 3 iunie, printr-un self-tape de 30 secunde în care explici de ce ai vrea să participi la workshop; în plus, trebuie să adaugi și CV-ul în mail. La cursul de actorie intensiv pot participa doar 12 persoane care au împlinit deja vârsta de 18 ani.

Cristina Jacob, organizatoarea acestui workshop și regizorul care a deborat record după record în cinematografia românească prin filmul “Oh, Ramona”, face totodată și un casting prin acest curs, de unde va alege actori pentru viitoarele ei proiecte.

Video workshop de actorie: https://www.facebook.com/OhRamonaMovie/videos/1984774124966677/

Mai multe detalii pe:

Facebook: https://www.facebook.com/OhRamonaMovie/

Instagram: https://www.instagram.com/ohramona_movie/

Comentarii

loading...