15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSocialCaz șocant la Penitenciarul Poarta Albă. Un gardian, acuzat că și-a sechestrat...

Caz șocant la Penitenciarul Poarta Albă. Un gardian, acuzat că și-a sechestrat bunicul în portbagaj

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta, vineri, politistii din cadrul Sectiei 7 Rurala Crucea au identificat un barbat in varsta de 28 de ani, pe DN 2 A, care era suspectat ca si-ar fi agresat bunicul si apoi l-ar fi pus in portbagajul autoturismului, potrivit news.ro.

Rudele batranului i-au sesizat pe oamenii legii dupa ce tanarul a venit la locuinta bunicului sau, l-a lovit, l-a incatusat, apoi l-a pus in portbagaj si a plecat cu masina.

Politistii au reusit sa-l prinda pe sofer intre localitatile Crucea si Stupina, iar cand au deschis portbagajul autoturismului l-au gasit acolo pe batran.

Conducatorul auto nu a fost cooperant, fiind dus la spital pentru prelevare de probe biologice, anchetatorii urmand sa stabileasca astfel daca el se afla sub influenta substantelor interzise.

De asemenea, la unitatea medicala a fost dus si batranul, dar nu a ramas internat.

Barbatul este cercetat pentru comiterea infractiunilor de amenintare, lovire si alte violente si lipsire de libertate.

Reprezentantii Penitenciarului Poarta Alba au confirmat ca tanarul respectiv era gardian in cadrul unitatii, spunand ca acesta a venit vineri la lucru, dar avand un comportament inadecvat a fost trimis acasa de seful sau. O comisie din cadrul penitenciarului urmeaza sa cerceteze aspectele legate de comportamentul gardianului.

Cele mai citite

Zeci de angajați ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor fi disponibilizați de luni

Circa 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni,...

GALERIE FOTO. Iubita lui Kevin Trapp a făcut duș în aer liber

Modelul brazilian Izabel Goulart, una dintre cele mai cunoscute iubite de fotbalist din lume, și-a înebunit milioanele de urmăritori de pe Instagram după ce...

Modificări ale liniilor STB 90 și 201

Începând de sâmbătă, 30.03.2024, traseele liniilor urbane 90 și 201 se comasează, urmând ca noul traseu organizat între terminalele „Arena Națională” și „Semănătoarea” să...
Ultima oră
Pe aceeași temă