Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

CFR suplimentează vagoanele de dormit pentru pelerinii la Sfânta Parascheva

CFR suplimentează vagoanele de dormit pentru pelerinii la Sfânta Parascheva

CFR va avea un număr suplimentar de vagoane de dormit și cușetă la trenurilor care ajung la Iași.

Petronel Tudor 0 comentarii

CFR Călători vrea să-i ajute pe pelerinii care merg la la Sfânta Parascheva să ajungă mai odihniți la Iași prin oferirea unui număr mai mare de locuri în vagoane de dormit și cușetă.

CFR Călători va suplimenta capacitatea de transport în perioada 7/8 – 15/16 octombrie 2020 spre/dinspre Iași cu ocazia Sărbătorii Sfintei Parascheva. Trenurile care circulă pe următoarele rute: Timişoara – Cluj Napoca – Iaşi şi retur; Bucureşti – Bacău – Paşcani – Iaşi şi retur; Bucureşti – Mărăşeşti – Vaslui – Iaşi şi retur; Constanţa –Iaşi şi retur vor avea în compunere vagoane de dormit şi/sau cuşetă.

Pentru a evita aglomerația, CFR Călători recomandă călătorilor să nu aleagă pentru destinația lor doar trenurile de la orele de vârf, și, de asemenea, să nu urce în tren dacă la casa de bilete li se comunică faptul că nu mai sunt locuri.

Masca de protecție la bordul trenurilor CFR Călatori este obligatorie pe toată durata călătoriei, precum și în zonele de așteptare a trenurilor – stații de cale ferată, peroane, săli de așteptare.

Comentarii

loading...